Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Julia

I mörka tider är du allt för mig
mitt hopp
mitt ljus
mitt solsken
du får mig att inse att allt är bra när du i min närhet står och
mitt hjärta har du redan fått då i vårt första kärlekens blick stod




Fri vers av örnen
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-19 23:36



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
En fin hyllning till din Julia!
2008-03-20

    ti amo
du fick min applåd iaf ;)
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

örnen
örnen