Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du -du -du- du.......

Du är
min hemlighet
Som en pralin
i vackert omslag
Med underbart innehåll
Lyser
Skimrar
Gör mig vacker
Utvald
Gör mig svävande
lyckligt glad.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-12-26 13:40



Bookmark and Share


  Järnkatten
Go -go -go -godis att läsa ;)...
2011-12-30

  Quasimodo
Den här får man öppna med försiktighet och njuta!
2011-12-28

    ej medlem längre
Åh så fint :)
2011-12-28

    lory
fint....
2011-12-28

  anits VIP
Fint skrivet
2011-12-27

    AA VIP
Fin......
2011-12-27

  Ninananonia VIP
:) fin fin fin fin:)
2011-12-26

  Anya VIP
Fint, gör även mig glad att läsa.
2011-12-26

    ej medlem längre
Skönt med en pralin man kan ständigt äta och ändå ha kvar. Som en glorifierad version av galten Särimner
2011-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP