Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min saknade del ♥

Jag reste mig inte för att du skulle trampa ner mig igen
Jag förlät dig inte för att du skulle lämna mig och komma tillbaka sen
Jag sa inte "hej" för att du skulle addera "då"
Jag vill inte vara själv.. jag vill att det ska vara "vi två"
Jag går inte till skolan för att plugga geometri
Jag längtar bara efter att det mellan oss ska finnas kemi
Jag skrev det här för att du ska förstå
Jag vill fråga: Vad väntar du på?
Jag säger inget när du frågar vad som är fel
Jag vill känna mig hel..

Du är min saknade del.. ♥




Fri vers av Amanda Sophia Clausen
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-27 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amanda Sophia Clausen