Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor du inte kan leva utan

Det finns människor man inte kan leva utan
Människor som betyder allt
Person som ger dig ljus
Och andra som ger dig värme när allt känns kallt
Vänner du har för livet
Andra bara för stunden
Personer som gör dig glad
Andra du vill ha kvar
Människor som du inte kan leva utan
Människor som betyder allt
Människor du aldrig kan lämna...




Fri vers av Amanda Sophia Clausen
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-18 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amanda Sophia Clausen