Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens brustna paviljonger



Att lyssna

till tidens brustna paviljonger

utan rader av minuter

det är lugnt

att känna nattens mörker

som rengör pulsen

efter dagen

______




Fri vers av Rolf Zandén
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-27 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén