Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

               Att förvalta.




Ödets lotter

 

Udda falla ödets lotter

så förtäljer mången vis

 

Men, vad är det där för plotter

ingen genomtänkt devis.

 

Jag vill skriva vad jag känner

inte va som alla andra

skriva hett när pennan bränner

gärna udda vägar vandra.

 

Mina lotter är som tankar

tankar som av ingen tänkts

och när bröst och hjärta bankar

njuter jag av det mig skänkts.

 

 

 




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-12-27 12:34



Bookmark and Share


  anits VIP
En underbar dikt tänkvärd
och berörande
2011-12-27

  M M Mannheim VIP
Härlig dikt med en härlig rytm!
2011-12-27

  M.A.J.R
Så sant
och texten är väldigt bra !
2011-12-27

  Per Blomqvist
Låter bra, just do it ;) fint knorrat
2011-12-27

  Bibbi VIP
Massor av applåder!

Högaktuell.
2011-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP