Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen riktning rörs



Fundersamma träd

i ett vindstilla

ingen riktning rörs

nu finns ljuset

minut för minut

i ett långvarigt tillstånd

i mina tankar gör jag

ett utkast

om tidens vida kjolar



_____




Fri vers av Rolf Zandén
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-27 13:31



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
trivs med början om träden..vill ha mer tyngd i texten mot slutet
2011-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén