Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kom dagen...

Så kom dagen
där vi inte ville vara
Sorgen
knackade på
Stormen virvlade
i ett intet
vi försökte förstå
Skyddsänglar
smekte
ditt hjärta
Medan du
lyssnade till våra tårar
Och log från ovan
Du släppte taget
när vi var redo
Du hade varit trött länge
Ta hand om varandra
viskar vinden
Ger oss styrka
att trösta varandra.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-27 21:48



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Underbart vackert och berörande! Känner sorgen och vemodet .. men också möjligheten att släppa taget .. medvetandet om hans trötthet och kärlek ...
2012-02-10

  Anya VIP
Mycket fin. berörande! Ännu mer när man vet bakgrunden.
2012-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP