Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Offra sig för konsten


stilla
stillhet
senfärdighet
scenfärdighet
har fryst
mitt i akten
sista stycket
sista chansen
sista andetaget
in
ut
in
ut
slut




Övriga genrer av Quenjajamensan
Läst 657 gånger
Publicerad 2006-01-19 13:19



Bookmark and Share


  Lana
alla som någongång varit på scen känner väl igen sig.

Väl fångad känsla
2006-01-20

  Andreas Safer
oj
2006-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Quenjajamensan
Quenjajamensan