Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönt mörker



Det är skönt

att bli antastad

av mörkret

där ramarna faller

där ingen droppe syns

det osynliga känns mera

mänskligt

inget liv i plast

______




Fri vers av Rolf Zandén
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-28 13:28



Bookmark and Share


  Feminaz
Nämen här fanns en länk till mitt poesitänk i Blessing star:-)

Intressant läsning!
2012-01-08

  Larz Gustafsson VIP
Det ligger något i det.
2011-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén