Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinter (Haiku)

Stjärnfrukost

Lång skugga till lunch

Nymånsmiddag

 

-----------------------------------------------
Bilden är tagen med rymdsonden Hubble av NASA/ESA.
Hämtad från http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Old_Stars.jpg




Bunden vers (Haiku) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 487 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2011-12-29 08:48



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Och lösgodiset till kvällen?
2012-01-03

    ej medlem längre
Aptitligt ja!
2012-01-02

    Birgersdotter VIP
Bara så vacker....
2012-01-01

  Per Blomqvist
Trevlig blir lite pepp på att baka egna utan korrekta stavelser :)


Pang

skaldjursångest
Tokyo you got the rythim in you
inbakad pizzabuffé

Bitter

nyårsskjutet uppskjutet
kebabkniven fixar biffen
jordplattskaraoke
2012-01-01

    ej medlem längre
Briljant!
2011-12-30

  Myself
jättefin vinterbild:)
2011-12-30

    ej medlem längre
En härlig vintermeny du dukat upp!:)
2011-12-30

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av denna vackra text!
2011-12-30

  Minkki VIP
smaskens, Tor-Björn! Clurihew ;)
2011-12-29

  SagaArt VIP
underbar haiku
2011-12-29

  Eva Langrath VIP
Gnistrande vintermörker
2011-12-29

    ej medlem längre
Tack för denna sköna dikt om vårt vintermörker. Piggar upp!
2011-12-29

    Rolf Zandén
Mycket skön stjärnfrukost du bjudet på, BRA.
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)