Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i...

Mitt i allt praktiskt
logiskt och förväntat
stannar jag upp
och blir påmind
Du fattas mig
Du finns inte
Aldrig mer
ska våra ögon skratta
Silvertårar
fyller
mitt hjärta




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-12-29 19:26



Bookmark and Share


  HelenaW
Denna sorg.. Denna vetskap som fyller varje cell i ens kropp, att aldrig mer, får en sån jobbig innebörd.. Vet hur det kändes.. Bra fångat och beskrivet om det där jobbiga..
2012-01-02

  Järnkatten
Tycker om, silvertårar berör...
2011-12-30

  Ninananonia VIP
Berör... varm kram vännen.. varm kram
2011-12-30

    AA VIP
Fina ord i sorgens stund. Ta hand om dig...
2011-12-30

  thyra
Känner med dig i sorgen!
2011-12-30

  anits VIP
sorg är svårt
kramar till dig
2011-12-30

  Vici
Ja, det är så definitivt
även fast det var väntat...

Smärtan avtar men
man fattar aldrig...

Varma kramar till dig
mitt i allt
2011-12-29

  Rise Little One
Många varma kramar till dig...
2011-12-29

    lory
fint,sorg..o känsla...skickar värme...
2011-12-29

  Anira
Vackert i sorgen.....
2011-12-29

  kerstin skriver VIP
sorg är svårt,
jag hoppas att du har stöd och tröst
fint skrivet i det svåra
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP