Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sällsamt ton.

En sällsam ton
av liv
ljuder genom natten.
Den virvlar runt snökristallerna
dansar med stjärnorna
Kramar månen
och ler mot oss
Som är kvar.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-29 23:04



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
finstämt...
2012-10-31

  HelenaW
Vacker
2012-01-02

  Ninananonia VIP
Så vackert... denna ton
2011-12-30

  anits VIP
Mycket, mycket vackert
2011-12-30

  Vici
En ljuvlig ton...
mitt i

Mycket, mycket
vackert!
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP