Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek....

...som en varm smekning
som aldrig slutar.
Som värmer mitt hjärta
och lyser upp mitt liv.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-12-29 23:16



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vacker...kärlek
2011-12-30

  Vici
Vackert om den finaste
gåvan vi fått och kan ge

Kram!
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP