Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusion

Lät din fingertips
följde med längs framkanten
lät hela din värld sakta vandra kring
den triangulära formen
av din egen illusion
andades in den välkända doften
förnimmade den lyckliga stunden
när våra blyga fingrar nuddade varandra
för första gången
en bit från mig
blev borttagen
fick en annan bit
från dig som utbytt
transplantation
transformation
var ett enkelt begrepp
för den som lyssnade
beskådade
inte för den som var på operationen
hörde från den torra luften
att mina bitar ville komma tillbaks
och dina ville inte längre kvar i min kropp
de drev bort rytmen av mitt svaga hjärta
orsakade oerhörd skada i själen
en del av mig föll isär
en annan del av mig
ville hålla dig kvar
i en dragkamp
som tog aldrig
slut




Fri vers av Rise Little One
Läst 258 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-12-31 18:37



Bookmark and Share


  Ronny Berk
fint formulerad och med flyt i berättelsen; från lyckans dofter till dragkampens mörknader...
2011-12-31

    Birgersdotter VIP
berör
2011-12-31

  Casbah* VIP
fiinns en vilja och härligt tempo i texten men frågetecknet på slutet förtar det fina i orden där..
2011-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One