Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga...

Mitt i allt vackert
gör det så ont.
Men så är det
lycka och sorg
går hand i hand.
Meningen med livet är att våga älska
Då kan man släppa taget
När du älskar är du skör
men också rik.
Våga njuta
och leva här och nu
Imorgon vet jag ingenting om...




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-30 08:48



Bookmark and Share


  HelenaW
Precis så är det... lev här och nu.. !
2012-01-02

  anits VIP
En mycket sann och
berörande text
2011-12-31

  Jakob Drakros
Håller 100% med Anira.
Vacker :)
2011-12-30

    ej medlem längre
Så sant !
2011-12-30

  prinscess VIP
vacker
2011-12-30

  Quasimodo
En skön och ödmjuk text om det stora att få uppleva både det som gör ont som det som gör gott och i det att få vara!
2011-12-30

  Anira
Med så vackra ord binder du en vacker text
om skörheten i livet och om kärleken

Tack för att du delar med dej
Det gör oss starkare
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP