Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spiral...

I en spiral
snurrar jag allt fortare
Ser mig själv från utsidan
hur jag fixar
med allt som måste ordnas
Medan känslorna börjar
hinna ikapp mig
Känner mig tom och slut.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-30 08:53



Bookmark and Share


  HelenaW
Vila i sorgen.. Låt den verka ut.. det är det enda som hjälper..
2012-01-02

  Vici
"Spiral" är en
talande beskrivning

Det gäller att våga
vila också kära du,
även om det gör ont

Varm kram!
2011-12-30

  Anira
Tomheten är en märklig känsla
du ger oss bilder av din känsla

känner den .....vill fylla den med värme
som stickade sockor på ett kallt morgongolv

Tack
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP