Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att befinna sig vid en bro och tveka att gå över. Här står du nu vid ett val som kommer att 'förändra ditt liv', precis som varje val gör, stort som litet. Vad skall du väl se och uppleva på din färd över bron, under och över broar i ditt liv.


Något litet om före och efter III







Människorna lever i ett före och efter
före en viss händelse och efter den händelsen
vissa händelser är omtumlande
som att råka ut för en olycka
eller att få ett barn

före förälskelsen och efter
att föremålet för den blivit medveten
om ens intresse för den eller den
människa som fångat en så
finns där en upplevelse och förändring

före och efter är även i tiden
innan man somnar och efteråt
när man vaknar
där finns det en förändrig
att gå vidare i och begrunda




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-30 09:26



Bookmark and Share


    Bo Bjelvehammar
efter det att jag sett rödfalkarna fladdra över katedralen i Sevilla, blir det efter...
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP