Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst...

Låt mig vara
Tyst och stilla
Orden har fastnat
i gråtens nät
Men gråten vill inte gråta
den vill bara fatta.
Jag vet inte längre vad jag känner
tom på känslor
Som ett utropstecken
i ordlösa rop.
Allt blev verkligt overkligt
Dagens gråa film
skymmer allt skimrande
Låt mig bara vara
Jag sitter här stum
Tills jag kommer igen




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-30 15:31



Bookmark and Share


  HelenaW
Så är det. Man vill skrika, vara tyst, ensam, kramas, gråta, inte gråta.. Men helst av allt vill man att allt ska vara som vanligt, fast det inte kan bli som det har varit.. Men sen kommer en annan verklighet att formas och sen är det som är det "vanliga" men det tar sin lilla tid..
2012-01-02

  Ninananonia VIP
DINA tankar känns... kram
2011-12-31

  Anira
jag väntar tyst......
2011-12-30

    ej medlem längre
+
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP