Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontroll

Livet är till för att levas min vän
kommer ej i repris kan ej backas igen
Lev det rätt och slätt efter ditt sinne
ha kärlek och passion i ditt minne
Det är så mycket som i slutänden inte spelar någon roll
Så ta över ditt livs kontroll




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-12-30 16:00



Bookmark and Share


  HelenaW
Helt rätt! Du har svaret i din hand..
2012-01-02

    AA VIP
Sanna ord.
2011-12-30

    ej medlem längre
Hear, hear...
2011-12-30

  Anira
Kloka ord....
I din hand....
2011-12-30

    hver=gufa
Akkúrat
" Lífið er til að lifa"

tilfinningar tifa

tignarlega .

Tilveran ert þú nú
2011-12-30

  Larz Gustafsson VIP
Det är just på grund av att människorna gjort det som det har gått som det har gått.
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP