Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förändring må vara skrämmande, men bristen på förändring är otroligt mycket värre.


Jag gråter alltid på nyårsafton

Vi lämnar ett år bakom oss,
ett alldeles nytt tittar ut
jag gråter alltid på nyårsafton
för allt är precis som förut

Ni skålar och lovar varenda år
att detta är året det händer
detta är året jag faktiskt blir frisk
året då allting vänder

Jag fylls med ett litet uns av hopp
och det är det som ondast gör
för varje år när glasen tömts
en bit av drömmen dör

Nu exploderar himlen i färger
och året är nästan slut
jag gråter än en gång på nyårsafton
för allt är precis som förut.











Fri vers av Cissmoll
Läst 319 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-12-30 17:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt! Mycket bra ! Berörde mig!
2012-03-16

  dagbokspoesi
Åh. Hårt.
Du skriver jättebra.
2012-02-07

    Alsander
Tunga välsvarvade ord. Men framförallt, mycket bra!
2011-12-30

    Yarissa
Sogligt och fint på samma gång
2011-12-30

    ej medlem längre
Känner samma sak, tror jag. Bra text. //F.
2011-12-30

  Teresia Ridell
Vackert, vemodigt...men ändå hoppfullt..
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Cissmoll
Cissmoll