Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott nytt år...

Jag går med min önskekorg
till bergets högsta utkikspunkt
Blickar ut över stjärnljusen
värmen som blinkar från alla hus.
Lyfter blicken mot himlen
där fyrverkerier dansar piruetter
Plockar önskeballonger
från den flätade korgen.
Viskar det hoppfulla
ljuvligt kärleksfulla
Önskningarna jublar
medan ballongerna kittlar stjärnorna
Viskar underbara möjligheter
för oss
blundar hårt och tror
Mot den nattsvarta himlen
jublar de
ikapp med allas längtan
En stjärnklar nyårsnatt
När allt är möjligt
När under händer.
Gott nytt år
Snart 2012




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-30 23:23



Bookmark and Share


  HelenaW
Gott Nytt År till dig med..
2012-01-02

  TT
Gott Nytt År min vän!!!
2012-01-02

  R_M Grundström-Linder
Gott Nytt År!! Hoppas att du får din önskekorg fylld till bredden detta år :) Kram
2012-01-01

  Anira
vilken vacker text....Kloka DU

Gott Nytt............till DEJ
2012-01-01

  Ninananonia VIP
:) Gott nytt år .....hoppas att ditt år blir fullt av mirakel... kram
2011-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP