Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden



Nu har jag lärt mig hur det känns att umgås

med tystnade

jag kan förklara hur den är

den är djup men inte svår att nå

det är bara att svara

på de försiktiga kommentarerna man får

ja det blir att svara med tankar

tankarna är språket

det bara kommer

då tystnaden kommer

ja det har jag lärt mig

det är en vilopunkt

långsam med rymlig luft

akta att den inte försvinner

det är inte ofta man kommer åt

ibland är dom sällsynta

men ibland kan det lyckas

________




Fri vers av Rolf Zandén
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-31 10:17



Bookmark and Share


  Minkki VIP
välfångat
2012-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén