Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott nytt år....igen

Gott nytt år
Vi som hittat varandra
genom orden
Tankarna
känslorna
Toner av kärlek
som strömmar
och aldrig dör
På himlen
ikväll
Titta
Jag skickar
en stjärnkram
till er alla




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-12-31 15:17



Bookmark and Share


  anits VIP
Gott Nytt år och kram till dig
2012-01-01

    huldran
G N Å och God Fortsättning till dig också
2012-01-01

  LenaJohansson VIP
kram...o gott nytt år
2011-12-31

    Ken Cassel
Ja, gott nytt år på dig, du Birgersdotter
Men du
Du är möjligen inte släkt med Harry Potter så fint som du bara trollar med orden?
:))

Kramar!
2011-12-31

    ej medlem längre
Du ger oss värme...Gott Nytt År till dig...måtte din penna aldrig tystna!
2011-12-31

  Larz Gustafsson VIP
Gott nytt år, B.
2011-12-31

  Anya VIP
Kram, fin text och gott nytt år!
2011-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP