Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte leva mer

Jag sitter på fönsterkarmen på översta våningen och tittar ner.
Jag vill falla ner till marken.
jag vill bara slippa helvetet jag lever i.
jag gråter men jag vet nu att detta är enda utvägen.
ingen tycks förstå att jag verkligen menar det jag säger.
jag vill inte leva mer.
jag har försökt men ingen förstå.
Nu hoppar jag och lämnar världen.




Fri vers av Kristina Berg
Läst 1012 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-31 18:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här texten andas liv..
Inget rosenskimmer fluff fluff
utan liv-et som det kan te sig..
2011-12-31

  Casbah* VIP
sorgesamt och rekommenderar min ynka dikt Dörrposter som terapi.
2011-12-31

  Wolf Wallström
har försökt läsa mellan Dina rader
men vad menar Du egentligen?
2011-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Kristina Berg