Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjuk

Att vara sjuk på årets sista dag
passar sig inte.
Inga läckra nyårs reportage
ger heta tips på
frustrationen
När man inte är glittrande
minglande
ätande en hummer
och dricker bubbel
Utan mår dåligt
Biten av någon
basill
som gör dig urlakad.
Kommer ej ur sängen
Är sjuk och illamående
Men mår lite bättre
nu på kvällskvisten
Kravlar mig upp i soffan
ser en film
Tittar på fyrverkerier
från mitt fönster
Skålar i vatten
som jag hoppas få behålla
Tänker på allt jag
kan vara tacksam för
Trots allt
Nu kan allt bara bli bättre
Hoppas jag!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-12-31 19:09



Bookmark and Share


  HelenaW
Hoppas du har kryat på dig. Aldrig kul att vara sjuk.. !
2012-01-02

  anits VIP
Krya på dig, hoppas du snart
mår bättre
2012-01-01

  Vici
Gillar att du beskriver hur
det faktiskt också kan se ut
under högtiderna.

Vet precis hur det kan vara,
för jag var där ju själv
från Jul till nu... ;-)

Gott Nytt Friskt År!
2012-01-01

  Eva Langrath VIP
Gott Nytt Friskt År tycker om din rappa text.
2012-01-01

  Järnkatten
Urkas purkas, men gott nytt och kram vännen!
2011-12-31

  Kungsfågeln
Usch låter inget vidare! Krya på dig och med ett sådant slut på året lär det nya bli hur bra som helst ;)!
2011-12-31

  Maj-Lis VIP
Inte roligt...men krya på dej
2011-12-31

  Rise Little One
Frisk luft från GBG skickades till dig ;)
2011-12-31

  Fredrik P. VIP
Krya på dig inför
det nya året!
2011-12-31

  Fredrik Stillesjö
Krya på dig och Gott Nytt År!
2011-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP