Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlust.

Med en känsla av förlust

vävs

den inre sorgen

samman

till en gråtonad yttre

tillvaro.




Fri vers av Ylvak VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-31 19:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vardagen får inte samma lyster igen.
2011-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Ylvak
Ylvak VIP