Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titta upp...

Titta upp mot stjärnorna
in i evigheten
Där gömmer sig hemligheten
den outgrundliga.
Blunda och känn din styrka
godhet och mod
Le mot en vän
och sträck ut din hand
Känn
strålar av samhörighet
glädje och gemenskap.
Vi är livet.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-12-31 21:28



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fina och kloka ord
2012-01-01

  Rise Little One
Det är så sällan jag tittar upp mot stjärnorna.... tack för påminnelse och budskap.
2012-01-01

  Eva Langrath VIP
Fina ord om det stora att vi alla är en del av vår verklighet
2012-01-01

  Wolf Wallström
Ja, Du skriver så kloka ord. Enkla och direkt kopplade till det viktiga i livet. Bra........
2011-12-31

  Johan Bergstjärna VIP
Mycket bra!
2011-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP