Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var du och inte en dagbok...

"Du behöver inte skriva till mig
varje dag"
ekade din varning
som jag aldrig lyssnade
var så djupt ner i brunnen
letade efter skuggan
av mig själv
så tanklöst
respektlöst
Du lånade ut hela dig till mig
under begränsad tid
men jag njöt aldrig fullt ut
var så upptagen
att upptäcka
jämföra
skillnaden och likheten
och lånetiden
den gick bara
ut.




Fri vers av Rise Little One
Läst 219 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-12-31 23:50



Bookmark and Share


    lory
stark thu, stark ...
2012-01-03

  Anoo Niskanen VIP
Starkt!
2012-01-02

  Ordregnspoeten
Det här gillar jag. Mycket djup i den här och tankar bakom. Vi är som sagt bara som biblioteksböcker utlånade till varandra på en viss tid.
2012-01-02

    Birgersdotter VIP
berör
2012-01-01

  Ronny Berk
en frågans känslor för medlas mej den texten, känner av diktarjagets sökande efter finnandet, ja !
2012-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One