Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORD - ORD - ORD-LEK

 

 

Bliv

då på kiv

leks med kniv

ärr mensur

eller hur

otur

 




Bunden vers (Rim) av Carl O Andersson
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-02 12:57

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
En aforism i form av amfora.
2012-01-12

  lodjuret/seglare VIP
inte illa alls att skriva så
på mer än ett plan
samtidigt i form
för att visa vilket äss du är
2012-01-02

  walborg
En fin droppe sanning
2012-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson