Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Starkt minne...

Darjeeling Himalaya
typ av te du brukade gilla
någon gav mig
just en sådan förpackning som gåva
och jag stod bara så där
tappade min talförmåga...




Fri vers av Rise Little One
Läst 247 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-01-02 16:25



Bookmark and Share


    lory
fint fint
2012-01-03

  Alva Johnsson VIP
Du ger oss oanade
möjligheter att fantisera.
Fyndigt skrivet.
2012-01-03

  Ninananonia VIP
:) gillar denna..
2012-01-02

  Ronny Berk
inte enkelt att tolka diktarjagets avsikt- symboliken med en exklusiv gåva från någon som bestigit ett berg; och inte vilket berg som helst...
2012-01-02

  Sofhia Wirström
fint skrivet
2012-01-02

    ej medlem längre
Minnen kan göra oss stumma...fint skaldat av dig!
2012-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One