Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lite om att stå för det man vill och den man är...




gå dit du vill


påverka och bekämpa
kväv kväkande grodor
och inta förbjuden mark

bli du som tuppen- självsäker
och låt andra ruva på drömmar

höj din röst- svep dina händer
och sudda ut din satta gräns

snegla åt deras håll 
var på din vakt
de tänker rycka din fjäder ur hatten

så påverka och bekämpa
du stolte man
låt ingen rubba din stadiga blick..,

gå dit du vill  




Fri vers av Rosen VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-25 17:47



Bookmark and Share


  AjBi
Strålande beskrivet :-) Eloge!
2012-02-28

  mare VIP
Inspirations dikt, applåd !
2012-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP