Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nåt jag skrev när jag var deppat typ förra året.. ;D


en själ

som löven faller av från träden,
hittar jag min själ.

Färglös, sorgsen och går mot sitt slut.

världen förändras inte av ett träd,
men tro det eller ej, världen kan förändras av en själ.

färglös, tråkkig och sorgsen som jag är landar jag på marken,
med en brusten själ




Fri vers av mizz_love
Läst 348 gånger
Publicerad 2006-01-19 21:00



Bookmark and Share


    rune
yäyäyäyäyäyääyäyäyäyäyäyääyäyäyäyääyäyäyääyä
2006-01-20
  > Nästa text
< Föregående

mizz_love