Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undan

Det är i det enkla det svåra gömmer sig.

Undan,
undan för undan kommer enkelheten fram och gör svårigheten
lättare att gömma utan att döma
i trakten av ensamhet och tankeverksamhet

Undan,
skymmer tankar ensamhet som snårar och försvårar
verksamhet i undanröjda tankar av tvivel

Undan,
tills tvivel undanröjer tankar om att
ingenting existerar i
det enkla där det svåra gömmer sig.




Fri vers (Fri form) av Katarina O´Nils Franke
Läst 413 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-02 23:31



Bookmark and Share


    Trast
En ganska abstrakt text som dock leder in mot något intressant.
2012-01-10

  Lars Hedlin
En berörande text!
2012-01-04

  Ola Rydberg
bra
och snyggt sammanflätat i slutet
2012-01-03

  Larz Gustafsson VIP
"It's like a jungle sometimes..."
2012-01-03

  Black Bird
Precis!
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Katarina O´Nils Franke
Katarina O´Nils Franke