Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kallade poet när ska du bli en POET??




Kyssar allomfattande, säg när ska du ge dom?

Hur länge ska du vara en sovande???

När ska du äntligen vakna och älska?




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-03 02:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP