Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Smaklöst

Ikea i Belgien anklagas av belgiska restauratörer för att dumpa priserna på sina måltider.

För att driva hem sin poäng bjöd restauratörerna 200 hemlösa personer på middag på Ikeas varuhus.

"Med sådana priser måste man betrakta Ikea som en socialtjänst – och jag agerar därefter" säger Yvan Roque, ordförande i restauratörernas förening.

Inget ont som inte för nå't gott med sig... Åtminstone för de hemlösa.

Men ärligt talat - är det inte lite smaklöst av föreningen att utnyttja de hemlösa för att "driva hem sin poäng"?




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 144 gånger
Publicerad 2012-01-03 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund