Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Återfödelsediktatorn


Kom ner med mig till en sfär bortom hjärna

Här förekommer vi båda som flyktiga idéer

Vi kommer och går likt begynnande livsformer

I ett förhistoriskt djuphav

Här brottas vi på lika villkor




Fri vers av filke
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-03 15:43



Bookmark and Share


  MEDULLA|OBLONGATA
Why rise above the cess pool ?
2012-01-04

  Larz Gustafsson VIP
Jag är pånyttfödelseteokrat.
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

filke
filke