Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser dig gå.


Ser dig gå mot okänt mål
med steg som leder framåt.

Kvar finns känslor som dallrar fritt i luften.

Närhet fanns, men bryts nu obarmhärtigt itu.

Med steg som leder framåt
går du vidare utan mål.




Fri vers av Ylvak VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-04 01:01



Bookmark and Share


  Lorenzolars
kanske ett beslut utan slut
2012-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Ylvak
Ylvak VIP