Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en drog?

låt mig blunda igen
glömma allt som någonsin fanns
ja låt min hamna i någons trans
för det är det ända som får mig att må bra

när jag blundar
är vi ett
inget kan skilja oss åt
varje steg du tar följer jag
du är så nära mig att jag kan känna dina hjärtslag
jag känner din kind emot min

hur ska jag någonsin kunna leva
när allt jag vill är att rymma och försvinna
bara inte synas

Varje gång allt går fel
vänder jag mig till min drog
dansen tillsammans med musiken
jag mår bra för en stund

det värsta är när musiken tar slut




Fri vers av Missvoice
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-04 01:02



Bookmark and Share


  Lorenzolars
vad stark denna var
2012-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Missvoice
Missvoice