Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stafett, T-B startade...




Meningen med livet är (stafett)...

 

att leva i den godhet som vi vill skall

dominera oss livet ut.

 

(c) tk.

 

 




Övriga genrer (Aforism) av thyra
Läst 311 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-01-04 22:54



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Klokt och så sant
2012-01-05

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Vackert. Tycker om den. Din text antyder också att man kan vara god på olika, delvis varandra motsägande sätt.
Startskottet finns på
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1418017

2012-01-05

    lory
blir rörd min fina vän...så sant..
2012-01-04
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra