Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sista dans

Är det för sent,
för en sista dans?
Jag kan se frågan
I dina ögon
I din stjäl
Samma gamla steg,
men en ny romans
Snart kommer en välbekant lögn
Men mitt hjärta sjunger

Fortsätt le
Ja fortsätt le
Blund så är det bra ska du se
De kan skrika tills lungorna brister
Skrika tills de sina röster mister
Men bara fortsätt le

Är det verkligen över?
Finns här ingenting kvar?
Jag ser hur ditt hjärta brister
Vid mitt svar
Vi dansar till helt nya rytmer
Samma gamla steg,
Så många frågor så många svar
Vi bara lurar oss själva
Men mitt hjärta sjunger

Fortsätt le
Ja fortsätt le
Blund så går det bra ska du se
De kan skrika tills lungorna brister
Skrika tills de sina röster mister

Men fortsätt le
Bara fortsätt le
Snälla kom inte närmare

ohhh..
Jag bara ler
Ja jag bara ler
Jag ligger inte längre på mina knän och ber
Du kan skrika tills lungorna brister
Skrika tills du din röst mister
Men jag kommer aldrig sluta le




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Majah Tufvesson
Läst 214 gånger
Publicerad 2012-01-18 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Majah Tufvesson
Majah Tufvesson