Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

December tår

Stjärnorna glimmar på himlen så klart,
De solar sig i månens strålglans.
Vågarna blänker på sjön
Och skvalpar i takt med mitt hjärtas slag
I den mörka decembernatten.

Du öppnar dörren till ditt inre på glänt
Och jag får se vad som göms där i djupet.
Du visar vägen genom mörkret
Och jag följer dig
Genom den mörka decembernatten.

Så lika så lika det är vi två,
Fastän du inte har en aning.
Jag skrattar och fäller en tår eller två,
Som blir till snö i decembernatten.

Kylan biter tag i min själ,
Drar mig med mot mörker och smärta.
Jag drömmer och faller,
Jag faller till marken
I den mörka decembernatten.

Jag fäller en tår,
En december tår
För ensamheten jag känt,
Vänskapen du gett mig
Och för smärtan i mitt bröst när jag vaknar
I den mörka decembernatten.




Fri vers av Majah Tufvesson
Läst 207 gånger
Publicerad 2011-12-21 18:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert och sorgligt på samma gång.
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Majah Tufvesson
Majah Tufvesson