Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skör

Mitt förtroende och min kärlek,
Har du förtjänat och också fått.
Spillrorna av mitt hjärta ligger i dina händer
Och lika så mitt öde.
Jag har gjort mitt val.

Om du vill lära känna det sanna jag
Och skåda in i djupet av mitt inre.
Så ber jag dig,
Se bort ett ögonblick.
Ge mig en sekund att ta av mig min mask
Och släppa fram den sköra lilla varelse.
Som jag gömt för alla som försökt närma sig henne.
Hon är rädd.
Jag är rädd.
Men jag har gjort mitt val,
Har du?




Fri vers av Majah Tufvesson
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-09 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Majah Tufvesson
Majah Tufvesson