Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skånsk haiku :)

Jag anar sanning

bland alla gulnade blad

i bokskogarna.

 

-----------------------------------------
Bilden är utskuren ur bilden på
http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Bokskog_S%C3%B6der%C3%A5sen_Sk%C3%A5ne.JPG
som av Carl Johan Aberger donerats till publik domän.




Bunden vers (Haiku) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 466 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-01-05 16:28



Bookmark and Share


    lory
vackert
2012-01-12

  lisa"puzzle"svensson
så vackert! Skånes bokskogar bär verkligen sin mystik som väntar på att avslöja sig för den som ser efter :)
2012-01-11

  Bibbi VIP
Underbar.
2012-01-08

  Jonas Hellström
Väldigt fin!
2012-01-07

  anits VIP
Mycket fint och klurigt skrivet
jag sitter här omgiven av en
stor" bokskog "
2012-01-06

  M M Mannheim VIP
Ja en bok-skog kan ju vara et helt bibliotek av sanningar.
2012-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)