Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att kunna...

För att kunna se stjärnorna
måste nog mörkret finnas
För att känna och förstå
måste nog tiden tala
För att kunna leva
måste ljus och mörker finnas
Andas in dagen
le mot det vita
Naturen gnistrar
den är min vän




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-06 08:06



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert, naturen är också min vän.....
2012-01-06

  Anira
Vackert...utan det ena existerar inte det andra...

ur mörkret klev ljuset.......
2012-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP