Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trötta mig


Jag är trött på att stöta på skarpa
sanningar om mig själv

varje gång ditt utbrott gnista på bensin
slog det dig aldrig du söker dem med fackla

trötta mig med adrenalin som sprutar skvätter andastrypet
låter det gå som det vill nuförtiden

det blir nog bra

sugande abstinens ständiga dessa kickar
på andras bekostnad gör dig rätt fel

som knark och jag vet vems braa ord det är
en medberoende bryter nu

mycket hellre hög
på kärlek




Fri vers av Po VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-13 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Po
Po VIP