Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Täckning

 

Mellan två träd

svävar en man iväg

i hög hatt

 

och jättemustasch

Han är lycklig

och behöver inget mer

 

än de skapande barnens

fantasi och färg

för att i evighet

 

påminna dem och betraktarna

- det är män i hög hatt

och mustasch

 

som kan sväva iväg över kronorna

precis vart de vill

högt högt

 

in i framtiden

 

 




Fri vers av Po VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-18 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Po
Po VIP