Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkelt, starkt

 

Hon såg honom rakt in i ögonen

Så mätte hon honom

Utforskade och fann

Integritet

Styrka

en ödmjukhet

 

 

 




Fri vers av Po VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-03-04 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Po
Po VIP