Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heja Dorian och hans fina recensioner!

din högtravande teater
reser från stad till stad,
med lysande recensioner!,
rollistan du du du
skådespelare
regissör
recensent
och en jag-
hon ”biroll”,
liten rörlig
rekvisita,
för
biroll bidrar
till helheten
ja, en för Dorian,
alla för Dorian!!,
Heja Dorian, och hans fina
recensioner!




Fri vers av flygmaskin
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-06 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flygmaskin