Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

små rena fotspår i stinkande lera

lilla jag klyvs i två,
rodnar, springer iväg från
mig själv,
en vit klänning fladdrar bort,
små rena fotspår
i stinkande lera
snyftande, gömmer ansiktet i händerna
lilla jag, generad
för jag tvingades möta min egen blick
och allt som är kvar är
jävla tavlan
i sin bädd av lera




Fri vers av flygmaskin
Läst 277 gånger
Publicerad 2012-01-08 04:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flygmaskin